TYPISCH  HOUT

keuken en meubelontwerper

 

advies uitvoering:

 

Voor een mooi en goed uitgevoerd meubel kan men het beste op zoek naar een goede meubelmaker. Voor de grotere werken waar afwerking goed moet zijn maar minder belangrijk is, is een interieurbouwer een alternatief. De meeste interieurbouwers zijn namelijk geen meubelmakers. Interieurbouwer is een vak apart, zij zijn gespecialiseerd in het zo snel en goed mogelijk  uitvoeren van grote projekten, zoals balies, winkelinterieurs en interieurs van openbare gebouwen. Deze werken moeten in een eerste oogopslag en in het grote geheel goed en verzorgt uitzien. Net zoals in de keukenbranche is afwerking door de ogen van een niet meubelmaker, goed.  Er zijn hierop natuurlijk uitzonderingen die wel een perfect meubel kunnen afleveren.

Interieurbouwers zullen mij natuurlijk tegenspreken wanneer ik zeg dat zij de kwaliteit niet kunnen garanderen. Zij zeggen namelijk allemaal de beste meubelmakers en het beste team in dienst te hebben. Deze worden immers intern opgeleid, en in jarenlange opleiding mogen ze natuurlijk alleen kijken en niet produceren. Slechte meubelmakers lijken er niet te bestaan, althans niet bij deze bedrijven. De slechte zullen dan wel zelfstandig zijn geworden.

Zelfs bij de kleine bedrijven met personeel is men afhankelijk van welke meubelmaker je werk mag maken en plaatsen, maar natuurlijk krijgt u altijd de beste uit het team, en zelfs deze wordt nog eens onderworpen aan een strenge eindcontrole.

 

wpe206ec51.png
wp5533b116.gif
wpa33de8ab_0f.jpg