TYPISCH  HOUT

keuken en meubelontwerper

 

UNIEK:

Ontwerp:

Hierin is typisch hout uniek.

Alle ontwerpen zijn uit eigen hand en duidelijk herkenbaar in ontwerpstijl.

In mijn ontwerpen wordt eerst de  beschikbare ruimte en sfeer opgenomen en ingedeeld. Het indelen van deze ruimte is de basis voor het ontwerp. In sommige gevallen komt het voor dat er al een indeling van ruimte door een architect is gemaakt, deze wordt dan gecontroleerd en eventueel aangepast. Zo is de maatvoering bepaald. Vanuit deze indeling  en maatvoering kunnen de details worden ontworpen van het meubel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitvoering:

Hierin is typisch hout uniek.

Alle werken worden door mijzelf uitgevoerd.

In mijn kwaliteit en afwerking ben ik van niemand afhankelijk. Het vakmanschap kan men op voorhand komen bekijken en beoordelen. Uw meubel zal dan ook niet afwijken in deze kwaliteit, misschien alleen verbeterd zijn omdat ik mij altijd probeer te verbeteren in mijn afwerking.

 

Ontwerp/Uitvoering:

Hierin is typisch hout uniek.

Dit is mijn kracht en hierin onderscheid ik mij van meubelmakers of interieurbouwers. Als meubelontwerper/meubelmaker kan ik zo dicht mogelijk bij het ontwerp blijven. Door deze combinatie worden beslissingen over bepaalde uitvoerings problemen  door de ontwerper en niet door de meubelmaker genomen, dit komt natuurlijk het eindproduct ten goede.

Een voorbeeld is:

De fineer die sterk kan afwijken in kleur en tekening wordt door mij, de ontwerper uitgezocht bij mijn leverancier in Antwerpen, en niet zoals gebruikelijk ongezien door de meubelmaker besteld bij een leverancier. Alleen  zo krijgt het meubel de uitstraling zoals het bedoelt is door de ontwerper.

 

wp5f917a47.png

meer advies

meer advies

wp5f917a47.png

meer advies

wp5f917a47.png
wp5533b116.gif
wp5533b116.gif
wp5533b116.gif
wpcd44f16e_0f.jpg