sketch up ontwerp voor een solid surface, hi-macs en corian badmeubel

werkwijze en ontwerp meubelmakerij:

 

 

werkwijze:

 

De eerste kennismaking is in mijn atelier in Gangelt. Aan de hand van tekeningen, schetsen of foto's bespreek ik het project, de wensen en het budget. Als het nodig is kan ik nog helpen met de keuze van materialen of eventueel kleine aanpassingen aan het ontwerp bespreken. Met deze gegevens kan er een vrijblijvende prijsindicatie / offerte worden gemaakt die ik dan naar u mail.

 


 

Als de prijsindicatie u aanspreekt kan er een tweede gesprek plaats vinden. Indien nodig kunnen er dan nog wijzigingen aangebracht worden wat betreft materialen en kan er een definitieve offerte gemaakt worden. 

Wanneer u geen ontwerp heeft en u wilt dit door mij laten maken dan worden hier aparte kosten voor berekent. Dit wordt op voorhand met u besproken. 

 

Wanneer de offerte en tekening akkoord zijn ga ik over tot productie en kom ik het maatwerk meubel op de afgesproken datum bij u afleveren en plaatsen.  

 

 

 

 

 

ontwerp: 

Daar waar nodig kan er gekozen worden om een ontwerp te laten maken. Ik ontwerp in Sketch Up, dit is een eenvoudig ontwerpprogramma waar u een goed inzicht kunt krijgen van de verhoudingen en de vormgeving. Naar gelang wens en budget kan er een eenvoudig ontwerp gemaakt worden of wanneer dit nodig is, een schetsontwerp met meer details.

Wanneer u al een interieurarchitect een tekening heeft laten maken of misschien bent uzelf creatief geweest en u weet al wat u wilt,  dan is dit natuurlijk ook geen probleem. Ook deze projecten worden graag door mij gemaakt. 

Alle op deze website werken zijn overigens wel ontwerpen van Typisch Hout.