op maat gemaakte badkamers

 

op deze pagina bevinden zich enkele op maat gemaakte badkamers uit eigen meubelmakerij. Alle badkamers op deze pagina zijn gemaakt en ontworpen door toine jetten.

 

 

Vaak wordt er niet gelijk aan een meubelmaker gedacht om een badkamer te maken, maar door het gebruik van Solid Surface ben ik als meubelmaker eigenlijk de ideale badkamerbouwer (exclusiever ga je het niet vinden). Wanden, plafonds, vloer, badmeubel, douche en bad kan allemaal uit solid surface worden vervaardigd. 

 

 

Als u op zoek bent naar een zeer exclusieve badkamer op maat gemaakt dan is solid surface het materiaal bij uitstek. Ik kan in mijn werkplaats de verschillende onderdelen zoals bad, douche, wanden en wasbak op maat maken en deze op de lokatie plaatsen en naadloos met elkaar verlijmen. Dus let op 'zonder kitnaden'. Als de aansluitingen dan ook nog rond worden afgewerkt krijgt men een badkamer wat zeer praktisch is en makkelijk te poetsen.

Solid surface heeft oneindig veel mogelijkheden m.b.t. vormgeving. Het is naadloos te verlijmen en te buigen, hierdoor kan men elke vorm maken die men kan bedenken. Solid surface heeft unieke eigenschappen: het is mooi, kleurrijk, sterk, duurzaam, hygiënisch en waterbestendig. Solid Surface is dan ook zeer geschikt voor in natte ruimtes.

op maat gemaakte douche uitgevoerd in corian

solid surface, hi-macs en corian design badkamer op maat gemaakt met ronde hoeken

badkamer geheel uitgevoerd in solid surface,Hi-macs.

 

De badkamer uit Hi-macs bestaat uit een schoenenkast, garderobe, toilet, douche, badmeubel, opmaakmeubel en een bad. De verschillende elementen zijn door een plafond in Hi-macs met elkaar verbonden en naadloos met elkaar verlijmd.

solid surface, hi-macs en corian design badmeubel op maat gemaakt, kleur emerald, ronde vormgeving

 

Badmeubel en zitbankje voor een badhuis. Het meubel is geheel uit solid surface, Hi-macs, kleur emerald. Van de  tegen overliggende kastenwand van 3.20 m hoog zijn de deuren ook uitgevoerd in solid surface, kleur emerald.