op maat gemaakte design keukens

 

op deze pagina bevinden zich enkele op maat gemaakte keukens uit eigen meubelmakerij. Alle keukens op deze pagina zijn gemaakt en ontworpen door toine jetten.

Op het gebied van keukens zijn er eigenlijk legio mogelijkheden in elke prijsklasse te vinden in de reguliere keukenzaken, dus waarom naar een meubelmaker.

Als meubelmaker- ontwerper denk ik me te kunnen onderscheiden van deze keukens in ontwerp en uitvoering, maar zeker in kwaliteit en prijs. Wie wil er niet een unieke keuken uit het topsegment voor de prijs van het hogere middensegment.

 

In mijn werken verwerk ik het liefst voor de kasten wanden een exclusief fineer in combinatie met Solid Surface voor het natte gedeelte. Deze combinatie maakt het tot een praktische, exclusieve keuken. De combinatie met minder exclusieve materialen zoals Hpl zijn ook mogelijk. In mijn werken verwerk ik alleen geen natuursteen, beton en rvs voor het werkblad.

Solid surface heeft oneindig veel mogelijkheden m.b.t. vormgeving. Het is naadloos te verlijmen en te buigen, hierdoor kan men elke vorm maken die men kan bedenken. Solid surface heeft unieke eigenschappen: het is mooi, kleurrijk, sterk, duurzaam, hygiënisch en waterbestendig. Solid Surface is dan ook zeer geschikt voor in de keuken.

 

op maat gemaakte keuken uitgevoerd in alpi groove met hi-macs blad

organische oranje corian design keuken, mid-century modern kitchen

Op maat gemaakte keuken in corian ( solid  surface). Mid-century moderne retro keuken uitgevoerd in oranje corian met een blad van corian Rosemary.

solid surface, hi-macs en corian design keuken op maat gemaakt met ronde vormen

Op maat gemaakte keuken in solid surface, Hi-macs. Het kookeiland en kastenwand  zijn geheel uitgevoerd in Solid Surface.

solid surface, hi-macs design keuken op maat gemaakt

Op maat gemaakte hoek keuken in Hi-macs. Blad en deuren zijn geheel uitgevoerd in Hi-macs alpine white. De zwevende apparatenwand is uitgevoerd in Shinnoki smoked walnootfineer.

solid surface, hi-macs en corian buiten design keuken op maat gemaakt

Op maat gemaakte keuken in solid surface, Hi-macs.

De buitenkeuken is in zijn geheel uitgevoerd in Solid Surface. De deuren uit Hi-macs zijn terugliggend geplaatst zodat bij regen het water niet de kasten in loopt.